

## WONCA23

## Introduction to Point-of-care ultrasound for GPs Wednesday 25 October 2023

Time	Topic and activities	Duration
8:30am	Arrival and registration	15 mins
9:00am	Workshop begins Welcome and overview	5 mins
9:05am	<b>Presentation</b> –Introduction to ultrasound in general practice and knobology	25 mins
9:30am	Ultrasound station – Rotation 1	1 hour
10:30am	Morning tea	15 mins
10:45am	Ultrasound station – Rotation 2	1 hour
11:45pm	Ultrasound station - Rotation 3	1 hour
12:45pm	Lunch	30 mins
1:15pm	Ultrasound station - Rotation 4	1 hour
2:15pm	Ultrasound station - Rotation 5	1 hour
3:15pm	Afternoon tea	15 mins
3:30pm	Ultrasound station - Rotation 6	1 hour
4:30pm	Quiz, Q&A and discussion of use of ultrasound in rural general practice.	30 mins
5:00pm	Workshop concludes	